Ελ

En

Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Greek Exports Forum & Awards 2021

Για 10η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum, το οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2021.

H εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards 2021 θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η διοργάνωση των φετινών Greek Exports Forum & Awards θα προβάλλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις από το νέο Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Εξωστρέφειας, παρέχοντας χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, σε μία περίοδο που κυριαρχεί ο προβληματισμός για τα αυξημένα μεταφορικά κόστη.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των επιπτώσεων της πανδημίας.

7 Φεβρουαρίου 2022: Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων

Όροι & Προυποθέσεις

COVID-Free Τελετή Απονομής

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Forum & Awards 2021 θα διεξαχθεί υβριδικά με προκαθορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Συμμετοχή με φυσική παρουσία είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη και έλεγχο έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης καθώς και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται και ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερα για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex.

Παράλληλες δράσεις

B2B Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με Διπλωματικούς Υπαλλήλους Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) & με Εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων

Ο διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παράλληλα, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους ΕΝΔΥ–ΟΕΥ και με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των συγκεκριμένων συναντήσεων θα γίνει μέσα από τη LiveOn, την ψηφιακή πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

·         Θεματολογία

·         Κατηγορίες Βραβείων

·         Κριτική Επιτροπή

·         Χορηγοί

·         Τιμοκατάλογος Χορηγιών & Συμμετοχών

Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί το Συνέδριο περιλαμβάνουν μια σειρά από περιοχές όπως:

Επενδύσεις και εξωστρέφεια στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού μοντέλου.
Στην πρώτη ενότητα του Forum, πολιτικοί, θεσμικοί και οικονομικοί αξιωματούχοι της χώρας, παρουσιάζουν το νέο πρόγραμμα Εξωστρέφειας, καταθέτουν τις θέσεις τους και ανταλλάσουν απόψεις για το μέλλον των εξαγωγών, τα προβλήματα και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν.

Το νέο περιβάλλον στις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics
Στην δεύτερη ενότητα του Forum θα συζητηθούν οι δυνατότητες για την ανάδειξη της χώρας και δη των μεγάλων λιμανιών, σε διαμετακομιστικά κέντρα, με την λειτουργία μεγάλων hub.

Προκλήσεις για τις ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις από τις αυξήσεις του ενεργειακού κόστους”
Στην τρίτη ενότητα του Forum συζητηθούν οι πρωτοβουλίες που έχει εξαγγείλει ήδη η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων και τον έλεγχο του αυξανόμενου ενεργειακού και μεταφορικού κόστους.

Παρουσιάσεις χωρών με εξαγωγικό ενδιαφέρον
Στην τέταρτη θεματική ενότητα του Forum θα πραγματοποιηθεί αναφορά τόσο στους βασικούς εξαγωγικούς μας προορισμούς, όσο και στις νέες αγορές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εξαγωγέων.

Προηγούμενο Παράταση αιτήσεων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για το πρόγραμμα 3.400 νέων θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας